Over mij

Ik ben Eline Vanballenberghe. Ik ben gehuwd en heb drie tieners.

Als kind luisterde ik graag naar de verhalen en belevenissen van mensen. Tot op vandaag fascineert het me hoe ieder een eigen kijk heeft op gebeurtenissen en relaties. Ik kan diep onder de indruk zijn van de verbondenheid en warmte die voelbaar is in toevallige ontmoetingen of langdurige relaties. Ik sta niet graag stil en hou ervan om af en toe uit mijn comfortzone te stappen. Verder kan ik enorm genieten van de rust en de beweging in de natuur tijdens wandelingen of fietstochten. Ik hou van haar schoonheid, authenticiteit en wisselend karakter.

Mijn loopbaanpad kende een aantal pittige bochten. Tijdens mijn eerste jaren als werknemer was ik administratief bediende bij verschillende Customer Service afdelingen. Maar na een innerlijk proces van enkele jaren werd het duidelijk dat ik dit niet langer wou blijven doen. Ik kreeg een duidelijk beeld van mijn competenties en energiegevers. Ik studeerde opnieuw en volgde de Bachelor opleiding Gezinswetenschappen (2011-2014).

Na een eerste werkervaring bij slachtofferhulp, startte ik vijf jaar geleden in de jeugdhulp. Tot op vandaag coach ik professionele aanmelders en gezinnen op een krachtgerichte manier. Ondertussen volgde ik verschillende opleidingen zoals ‘positieve heroriëntering’ en ‘coachen van zorgmedewerkers’.

In 2021 kwam de opleiding ‘coach in de natuur’ op mijn pad. Ik kreeg onmiddellijk een ‘WAW’-gevoel. De combinatie van bewegen in de natuur en mijn interesse in mensen kan ik nu verder inzetten. Het  intrigeert me hoe ondersteunend de natuur is om keuzes te maken, tot inzicht te komen en meer balans te ervaren. Ik heb het zelf gevoeld tijdens mijn opleiding hoe waardevol en ondersteunend dit kan zijn. Vandaag ben ik zelfstandige in bijberoep met mezelf en de natuur als coach. Ik geef jou een plek waar je jezelf kan zijn, waar we samen zoeken in de natuur hoe we jouw welzijn kunnen verbeteren.

20220628132631_IMG_3230 (002)

Opleidingen die ik volgde

1997-2000

Communicatiebeheer, Artevelde hogeschool Gent

2011-2014

Gezinswetenschappen, Odisee Schaarbeek

2016

Contextueel werken in gezinnen, In company Cirkant

2018

Positieve heroriëntering, Ligand Kortrijk

2019

Training Coaching vanuit Positieve heroriëntering, Ligand Kortrijk

2020

Coachen van zorgmedewerkers, Rapunzel Diest

2021

Coachen in de natuur, NextStep Coaching Merelbeke

2022

Basis workshop ACT, Act Academy Ranst

2023

Loopbaanbegeleiding bij Mathil&ik 

Aarzel niet en neem contact met mij op!
Samen gaan we op zoek naar een gezondere balans in jouw leven.