Loopbaan coaching op maat

Voor jouw volgende stap

Niet helemaal blij met jouw huidige werkomgeving?

Tijd voor iets anders? Veel ideeën, weinig overzicht. Wie ben je? Wat heb je nodig? Waar wil je naartoe? Je hebt moed nodig om een nieuwe keuze te maken.

Samen gaan we op zoek en laten we een frisse wind waaien. Loopbaancoaching geeft inzicht in jouw talenten, drijfveren, kwaliteiten, uitdagingen en (loopbaan)mogelijkheden. Jouw koers wordt duidelijk en we eindigen met een duidelijk, helder plan.

 

Ik ben loopbaancoach bij het erkende loopbaancentrum Mathil&ik. We maken werk van jouw werk met een team van ervaren coaches.

Praktisch

Vraag een gratis kennismakingsgesprek 

Al wandelend of in mijn praktijk (Oosthoven, Oud-Turnhout)

Je betaalt  45 € per loopbaancheque. De eerste loopbaancheque is goed voor 4u loopbaanbegeleiding. De tweede cheque is goed voor 3u loopbaanbegeleiding. (zie voorwaarden bij FAQ).

Als je geen recht hebt op loopbaancheques betaal je 70€ per uur.

FAQ

Elke loopbaanbegeleiding begint met een gratis en vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. Zo kunnen we samen bekijken wat jij op dit moment het meeste nodig hebt en of loopbaancoaching in de natuur of in mijn praktijk de juiste keuze voor jou is. Het is ook een ideaal moment om al je vragen te stellen. Vul je gegevens hier in en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Dit zijn de belangrijkste voorwaarden om loopbaanbegeleiding te kunnen volgen: 

  • Je woont in Vlaanderen of Brussel
  • Je werkt momenteel voltijds of deeltijds als werknemers of zelfstandig.
  • Je hebt zeven jaar werkervaring als werknemers of zelfstandige.
  • Je volgende de voorbije zes jaar nog geen loopbaanbegeleiding

Elke 6 jaar heb je recht op 2 loopbaancheques. De eerste cheque is goed voor 4 uur loopbaanbegeleiding en de tweede voor 3 uur. In totaal kan je elke 6 jaar dus 7 uur begeleiding volgen met de loopbaancheques van VDAB.

Je hebt mogelijke geen recht op loopbaancheques omdat je werkzoekende bent, nog studeert of omdat je geen 7 jaar werkervaring hebt. Voor loopbaanbegeleiding zonder loopbaancheques kan je bij ons ook terecht.

Je hebt recht op een onbeperkt aantal uren begeleiding. Elke sessie loopbaanbegeleiding duurt 1 uur.

Als je geen recht hebt op loopbaancheques betaal je 70€ per uur.

Tussen de sessies zit gemiddeld twee weken.

Heb je vragen? Is het niet helemaal duidelijk? Vraag een gratis kennismakingsgesprek via het onderstaande contactformulier. 

De aanvraag van loopbaancheques gebeurt via de website van VDAB of telefonisch op het gratis nummer: 0800 30 700. Voor meer info over loopbaanbegeleiding en loopbaancheques kan je hier  terecht.

Neem contact op

Volg het pad van jouw dromen, niet de snelweg van andermans verwachtingen"

Logo mathilenik, Wandeline coaching, erkend loopbaancoach bij mathilenik
Loopbaancheques VDAB, loopbaanbegeleiding natuur, Wandelinecoaching

Aarzel niet en neem contact met mij op!
Samen gaan we op zoek naar een gezondere balans in jouw leven.